Здравко от Ритон: Манолев е дърводелец, гонят го отвсякъде! Китанов не може и настинка да хване

Певецът Здравко от дует "Ритон" е голям фен на ЦСКА. Той коментира мача на "армейците" с Монтана, спечелен трудно с 2:1 на "Армията". Ето какво каза Здравко пред в. "Меридиан Мач":

"Липсата на публика на стадион "Българска армия" мога да си я обясня с няколко неща. Първото е лошото време, което винаги отблъсква хората от стадиона. По-големият фактор обаче е загубата от Левски. В момента "сините" са толкова слаби, че трябваше да ги унищожим със 7:0. Видяхте обаче какво се случи...

Мен ме е яд за друго и вече не мога да търпя дърводелците в ЦСКА. Хора като Китанов и Манолев нямат място на "Армията". Това са абсолютни неудачници! Особено Манолев, който обиколи цяла Европа и го изгониха от всеки клуб, в който се опита да играе футбол.

Така на практика се получава, че ЦСКА играе всеки мач с 8 или 9 човека. Защото, ако трябва да бъдем честни, ние и вратар нямаме. Само за това съм им завиждал на левскарите. Винаги са имали много качествени футболисти на този пост. А ние величаем някакви хора, които и настинка не могат да хванат.

Може да звуча крайно, но вече наистина ми писна и не знам до кога ще продължава така. Вече забравих коя поредна година отборът ни е пълен с някакви хора, които за първи път се запознават с футбола на "Българска армия". Някои хора много успешно превърнаха ЦСКА в приют за несъстоятелни футболисти.

И именно заради това публиката вече не ходи на стадиона. Въпреки това срещу Левски феновете бяха уникални. Показаха как се печели на трибуните. И като отплата видяха един безхарактерен "червен" отбор, който вместо да смаже Левски, се провали по неописуем начин.

А за мача с Монтана мога да кажа само едно. Когато гледах този герой съдията, в мен се събуди абсолютен животински инстинкт. Това беше престъпник, който заслужава да бъде удушен. Невероятен неадекватник. Но гледайки какво се случва в световен мащаб, имам чувството, че слабото съдийство вече се е превърнало в мода".