Запис от инцидента с Шумахер показва ужаса от Мерибел

Ключов видеозапис от ужасяващия инцидент с падането на Михаел Шумaхер в курорта Мерибе разкрива всички детайли около бриталното падане на Пилето. Сакатлъкът прати в кома седемкратния победител във Формула 1 и се превърна в тема №1 за феновете на бързите скорости.

Съпругата на германеца Корина разполага с видео от случая, когато Шумахер падна тежко и удари главата си, а след това бе в безсъзнание и получи сериозно мозъчно увреждане, съобщи „Билд“ за важното разкритие.

Сеназационният запис е от каската на пилота. Той първоначално е бил бе иззет от полицията, а сега е предаден на Корина Шумахер и сина на Пилвто - Мик.

Към настоящия момент борбара за живота на Шуми се води в къщата му край брега на Женевското езеро, където той бе настанен след като се разбра, че опасността за живота му не е пряка. Оттогава здравословното състояние на Шумахер се пази в пълна тайна, а рядко се появяват оскъдни вести за легендата. Все пак се знае, че вегатетивното му състояние е преодоляно и дори се очаква скоро да бъде преместен при светила от САЩ, които поне донакъде да върнат разсъдъка му и да дадат надежда за възтановяване.