Заковаха Коце Маца с краля на черното тото и Франкенщайн

Бившият президент на Беласица (Петрич) и скандален бизнесмен Костадин Хаджииванов най-накрая бе спипан в компанията на краля на футболното тото Тан Сеет Енг, известен повече като Дан Тан.

Бившият бос на Беласица, който е кум на наско Сираков, бе дълги години свързван с шефа на най-голямата мафия за уреждане на мачове. Но до сега нямаше доказателства за приятелството между тях. Сега обаче властите в няколко страни имат такова. Третата жена на Дан Тан изпорти Коце Маца, без да иска, съобщава "Стандарт". Госпожа Гуан Енмей качила множество снимки в социалните мрежи от семейни почивка, а на една от тях Тан и Маца позират заедно с Франкенщайн.

Дамата се усети и побърза да изтрие фотосите, но за нейно нещастие вече бе твърде късно.

Съобразителни потребители свалиха уличаващите доказателства. Самият Хаджииванов е считан за един от шестимата шефове на синдиката, оглавяван от Тан. Родният бизнесмен е сред е най-големите риби във футболната мафия, като дори "Интерпол" му е вдигнал мерника.

Той и неговите сподвижници били толкова добри в машинациите, че дори уговаряли мачове и от италианската "Серия А". Доказателството за връзката между Маца и Дан Танг е изключително тежък удар за Хаджииванов.

Той вече не може да отрича връзката си с краля на тото мафията, което само ще утежни положението му пред властите. 51-годишният Енг отново нашумя през последните дни. Сингапурецът бе пуснат на свобода през миналата седмица, а само няколко дни по-късно бе задържан за пореден път.