Йешич на път да бъде изритан от Литекс

снимка: Булфото

Миодраг Йешич почти сигурно няма да остане начело на Литекс. Очаква се днес сръбският специалист да бъде освободен, въпреки че класира тима за Лига Европа. Най-кьсно в петък ловчанлии ще имат нов наставник.

След загубата от Левски Йешич е поставил своите виждания и изисквания за новия сезон пред Гриша Ганчев. Те обаче не са допаднали много на благодетеля на ловчанлии. "Тема Спорт" потърси за коментар по темата бившият наставник на ЦСКА.

"Оттук насетне трябва да търсите ръководството. Те ще обявят какво ще правят. Това, което се искаше от мен - да класирам отбора за Лига Европа, е изпълнено, както през 2008 година. Аз, каквото имаше за бъдещето, го казах където и на когото трябва. Повече информация трябва да искате от тях. Те могат да кажат официално", каза Генерала. Интересното е, че при представянето на сърбина в началото на пролетта от управата на оранжевите обявиха, че договорът му е за година и половина.

"Сменихме датата за старта на подготовката от 2 на 6 юни. Дали сме програма на футболистите, по която трябва да работят през почивката. Аз съм треньор на Литекс, всичко останало към този момент няма да го коментирам повече. Както вече ви казах, информация може да добиете от клуба. Сега съм на почивка. На б юни започваме подготовката", завърши Миодраг Йешич.