Ясно е бъдещето на Гаджев

снимка: levski.bg

Георги Иванов - Гонзо имаше тежък първи ден на "Герена", след като новият спортен директор на Левски съобщи новината, че Владимир Гаджев ще напусне след края на сезона.

Талантливият халф изкара 6 сезона при 26-кратните шампиони, като през 2009 година стана шампион, но е бил категоричен пред новия шеф, че е време да пробва късмета си в чужбина.

"Гаджев беше категоричен, че иска да смени обстановката. Надявам се да успеем да му намерим заместник", лаконичен беше по темата Гонзо, който говори и за близкото бъдеще на отбора, както и вероятността Домовчийски и Божинов да водят атаката на тима.

"Ще преценим на какви позиции ни трябват играчи, след като видим с кои ще се разделим. Има вариант да вземем Валери Домовчийски, като в близките дни ще има развитие.

Разговарях с Божинов и желанието му е да остане в Левски. Решението ще бъде негово. Що се отнася до Ивайло Петев, чакаме го да се прибере от Кипър. Няма да е края на света, ако откаже".

Георги Иванов призна, че ситуацията на "Герена" не е никак лесна заради многото напускащи, но в същото време сподели, че вече се работи по селекцията, вкарването на повече юноши в отбора, както и намирането на нови треньори за школата.

"Не е лесно положението. Трябва да намерим качествени заместници на напускащите. С всеки футболист ще проведем разговори.

Левски е силен, когато има повече юноши в състава си. Вече търсим методисти и треньори, които да повишат нивото на школата. Ще разчитаме и на свободни агенти. Положението не е цветущо, но криза има по целия свят", разкри още Гонзо, който в заключение призна, че ще наложи таван на заплатите в отбора.