Вуцов за Цветан Василев: Чист и голям българин

снимка: Булфото

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов беше изключително емоционален след днешния успех на неговия тим с 3:1 над Берое в Пловдив.

"Не мисля, че беше от най-добрите ни мачове, имайки предвид, че срещнахме един много добре организиран отбор. До преди няколко седмици този тим го посочваха като претендент за титлата, а сега сме с равни точки с този отбор. Това само може да ни радва", сподели след мача Вуцов.

"Два лоши резултати допуснахме в последните ни срещи. Лошият ни мач беше на "Надежда" срещу Локомотив (София). Много изживях тая седмица. Може би бях по-афектиран, но се радвам, че успях да овладея положението. Нашият отбор показа, че във всички тези простотии, гадории, които се пишат и правят, няма нищо вярно. Момчетата в съблекалнята разбраха, че сме сами и че ще излезем за нашата чест и честта на Ботев".

Вуцов коментира обстановката в отбора и отправи слова в полза на Цветан Василев (благодетелят на клуба), като го нарече голям българин и посвети победата на него.

"С риск да стана досаден, банален и какъвто да ме наричате ще кажа, че в момента работя в една тежка и деликатна ситуация. Убеден съм, че собственикът ни Цветан Василев е чист, че е голям българин и му пожелавам от сърце и душа да се стабилизират нещата около него. Той трябва да знае, че го поздравявам с тази категорична победа на неговия Ботев, който винаги ще бъде част от него", коментира Вуцов.