Връзката на Григор със Серина била платонична

Един слух витае в публичното пространство от няколко години. И отговор няма никакъв. Нито от него, нито от нея. От доста време упорито се говори, включително и на Запад, че Григор Димитров е имал интимни отношения със Серина Уилямс.

Мълвата плъзна преди четири-пет години, когато Гришо все още нямаше сериозна връзка. После той свали Мария Шарапова, двамата станаха гаджета, а тъмнокожата тенисистка на няколко пъти демонстрира ревност.

Това още повече засили приказката, че преди да вкара рускинята в кревата си, хасковлията е направил същото и с едрата американка.

Двамата мълчаха и нищо не казваха, докато един ден Серина не призна, че е имала чувства към Григор, но толкова.

Самият той заяви следното след един от турнирите, на които участва през 2015 година:
"Не мисля, че Серина визираше това, което си мислят хората.  Тя знае, че не съм лош човек. Просто нещата между нас не се получиха. Научих много от тази връзка. Не искам да влизам в подробности защо не стана. Това е лично. Ще кажа само, че изобщо не изпитвам лоши чувства към нея, пожелавам й само щастие."

Медиите в Америка се хванаха на следните думи на нашето момче: „Просто нещата между нас не се получиха..”. И се почнаха едни фермани, дълги материали, в които надълго и нашироко се обясняваше как са били гаджета, как са спали многократно заедно и как Серина тежко е преживяла раздялата им.

„Ние много пъти сме питали Гришо, но той не ни даваше никаква информация. Съвсем наскоро обаче Григор изплю камъчето пред нас”, разкриха пред вестника на народа близки до най-добрия български тенисист за всички времена.

„Той ни призна, че са поддържали връзка,  но никога не са спали. Били са огромни приятели. Споделяли са си всичко. Помагали са си в трудни моменти. Серина неведнъж е искала съвети от Григор за неща, свързани с личния й живот. Но Гришо е повече от категоричен – не е правил секс с Уилямс. Няма как да не му вярваме”, добавят източниците на „ШОУ”.

Серина в момента е омъжена за богаташа Алексис Оханян. На 1 септември 2017 година тя роди момиченце, което кръстиха Алексис-Олимпия, а през ноември с любимия си сключиха брак.