Войната между Бербатов и Тудор е прекратена с траен мир и обещание!

снимка: PAOK FC

Скандалите между българската звезда на ПАОК Димитър Бербатов и наставника на тима Игор Тудор вече са в миналото. Това тръбят редица гръцки медии, но не разкриват източниците си. 

Според информациите, хърватският специалист се е навил да пуска по-често българина и това се видя в дербито с Олимпиакос, когато остана на терена пълните 90 минути. Очаква се да започне титуляр и срещу Паниониос за Купата на Гърция в четвъртък. 

Изданието Onsports.gr твърди, че "химията между двамата отново е започнала да се получава". Тудор е обещал да го използва доста по-активно занапред и да намери най-добрия начин да съвместява действията му и тези на Стефанос Атанасиадис. 

Миналата седмица в Гърция говореха, че имало разговор между Тудор и собственика Иван Савидис, а разискваната тема била отношението към Бербатов и честото му забиване на пейката. Сега обаче не се съобщава дали и тази среща е повлияла на стоплянето на отношенията между българина и хърватина. 

Твърди се обаче, че Тудор е решен не само да залага като титуляр на благоевградчанина, а и да не го сменя, дори да се представя слабо. Целта ще е Бербо да се успокои и да започне да демонстрира заложбите си.