Волейболният хит не се спира! Привлече MVP на Хърватия

Новакът във волейболната Суперлига на България Хебър (Пазарджик) продължава с амбициозния си проект. Отборът се стреми към голеи успехи този сезон, а за целта са нужни качествени попълнения. Днес Хебър финализира още две такива.

Македонският национал Александар Ляфтов официално се присъедини към клуба. Той е на 27 години и е висок 198 см. През изминалия сезон Ляфтов стана шампион на Хърватия с отбора на Младост Рибола Кастела, като спечели приза за MVP на първенството. Също така е бил шампион на Ирак със отбора на Соут Газ Компани, както и на Македония с отбора на Работнички (Скопие). С него той спечели и Купата на страната.

 

Другото ново попълнение в редиците на Хебър е бившият капитан на Миньор (Перник) Мартин Симеонов. Той е 28-годишен и е висок 190 см. Симеонов е играл и за белгийския Ларем, където става най-добър посрещач в лигата за 2011 г.

Така хитът в Суперлигата добавя нови попълнения към вече привлечените зведзи Минчо Минчев, Ивайло Лалов, Венцислав Трифонов и още няколко играчи от елита.