Вижте унизителния бой след Рилски спортист – Левски

снимка: youtube.com

Ако сте пропуснали да видите унизителните за българския баскетбол сцени след преиграния полуфинал в турнира за Купата между Рилски спортист и Левски, сега имате шанс да поправите „грешката“ си.

След края на срещата двамата треньори трябваше да дадат интервюта за NEWS7, но Тити беше зает да дразни феновете на тима от Самоков. Той демонстративно провокираше феновете, а и облече тениска с надпис "Heath" (новото попълнение на "сините" Брендън Хийт).

Той продължи в същия дух и бе обвинен от колегата си Росен Барчовски в провокация, а в следващия момент едва не се стигна до бой между спортния директор на гостите Борислав Чилингиров и Папазов.

Силната фигура в тима от Самоков се опитваше да спре треньора на "сините", като двамата бързо се разпалиха, а Папазов удари шамар на Чилингаров, който веднага го нарече "срам за баскетбола". Тити отвърнал с "Махай се оттука, к*рво".

Двамата бяха разтървани от журналисти и полицаи, а като цяло ситуацията можеше да бъде избегната, ако органите на тима по-бързо се бяха намесили при провокациите между Папазов и феновете на Рилски спортист.