Вижте скандала, за който говори цяла Англия, между Тухел и Конте

Челси и Тотнъм завършиха 2:2 спощи в лондонското дерби, а по време на головия спектакъл и след него страстите се разгорещиха и край тъч линията, дотолкова, че всички говорят за скандалите, а видеата са сред най-гледаните.

Веднага след изравнителния гол за 1:1 на „шпорите“ в 68-ата минута на Пиер-Емил Хойберг се стигна до сблъсък между двамата мениджъри – Томас Тухел и Антонио Конте. Италианецът се израдва прекалено бурно в лицето на германеца, който в същото време протестираше срещу съдиите. Това отприщи гнев на Тухел, който скочи яростно срещу своя колега. Двамата някак бяха разтървани преди да стигнат до физическа саморазправа и бяха предупредени с жълти картони.

След последния съдийски сигнал обаче двамата мениджъри отново имаха саморазправа. След като се поздравиха, Тухел много силно и грубо задържа ръката на Конте и последваха нови реплики, след което и двамата получиха червени картони. Това доведе до меле и между част от футболистите на двата тима, но в крайна сметка ситуацията бе овладяна и всички разтървани.

Тухел видимо бе недоволен, че Конте се е ръкувал, без да го погледне в очите и обясни, е точно това неуважително поведение го е накарало да предизвика разправа. Италианецът пък йезуитски се измъкна като заяви, е не е наясно какво толкова е ядосало немеца и предпочита да говори за футбол, а не за скандали.

Цяла Англия, а и останалият футболен свят говорят за тези шокиращи сцени между двамата велики наставници: