Вижте с какъв екип ще играе Берба догодина

снимка: nike.com

Отборът на Димитър Бербатов Монако и Найк сключиха нов спонсорски контракт и американският гигант в спортните стоки ще облича Фалкао и компания през сезон 2014-15.

От "Найк" днес обявиха сделката с френския тим, американците ще снабдяват "монегаските" с всякакви спортни стоки, необходими на футболистите и треньорите на отбора. Сделката ще продължи поне до 2019 година, но финансови параметри не бяха обявени.

Сделката беше обявена на официалния сайт на Монако, а първа снимка с новите екипи си направиха Абидал, Курзава, Фалкао, Кондогбия и Родригес. Димитър Бербатов обаче не присъства на фотото.

"Монако е един от най-вълнуващите футболни отбори в Европа, а амбицията им е да станат сред водещите отбори в цял свят", заяви Дернот Клери - вицепрезидент и генерален мениджър на "Найк футбол".

"Гледаме с оптимизъм на съвместната си работа и ще се опитаме да разширим позицията си на №1 спортна марка в света".

"Монако иска да благодари на Макрон за подкрепата през последните 4 години. Сега обаче гледаме към бъдещето и искаме да приветстваме Найк като най-новия ни партньор. Това сътрудничество помага на глобалната ни стратегия да направим Монако един от водещите клубове в света", заяви Вадим Василиев, изпълнителен директор на клуба".

4086760