Вижте как Венгер напсувал съдията след мача с УБА

галерия:

снимка: twitter.com

От Английската футболна асоциация разпространиха доклада на главния рефер Майк Дийн на мача между Уест Бромич Албиън и Арсенал на 31 декември. Срещата приключи 1:1, а "дроздовете" получиха спорна дузпа в последните минути, с която изравниха. Това предизвика бурната реакция на мениджъра на "артилеристите" Арсен Венгер, който нападна съдията не само на игрището, но и в съдийската стая.

Французинът осъществи словесна атака срещу Дийн, за което бе наказан да не води тима си в три двубоя и бе глобен с 40 000 паунда. До момента не бе ясно какво точно е казал Венгер на Дийн, но вече и това излезе наяве. 

"При влизането ни в съблекалнята след края на мача г-н Венгер застана пред вратата и каза на стюарда да го пусне да влезе. Той агресивно се наведе към мен и също така агресивно ме сочеше с пръст, многократно казвайки: "Ти не си почтен". Отговорих му с думите: "Значи ме наричаш "измамник"?. Той отговори с: "Държа на това, което вече казах - ти не си почтен". След това продължи с: "Много пъти си ни причинявал това и преди. От теб се очаква да си професионалист, но ти си посмешище". След това стюардът го избута извън стаята", пише в доклада на главния рефер Майк Дийн.

По-късно Венгер призна за грешката си и се извини. Той прие наказанието на ФА и го изпълни. 

tw.jpg

Снимка: twitter.com/Bleacher Report