ВИЖТЕ ! Футболисти на ЦСКА пеят срещу отбора (ВИДЕО)

снимка: БГНЕС

Датата е  31.05.2009 година часове след последния съдийски сигнал на мача Литекс-ЦСКА . Последен кръг от първенството оранжевите побеждават с 1:0 с попадение на Дока Мадурейра, дни след като оранжевите спечелват купата на България , играчите на Станимир Стоилов побеждават армейците и настроението се вдига още повече.

На площада в Ловеч пред 10 000 жители на града на сцената излиза юношата на Левски и най-добър футболист на България за 2015 година Ивелин Попов. Столичанинът запява рефрен от известна чалга песен от 90-те години ,като променя текста по много интересен начин. Заедно с него на сцената са Станислав Манолев, Момчил Цветанов, Стойчо Стоилов, Стоян Петков , в публиката най-отпред заедно с всички фенове са юношите от футболната Академия-Литекс набор 1995,1994,1993 ,всички те са част от новосъздадения отбор на ЦСКА.На клипа се вижда и чува как заедно с Ивелин Попов, публика и футболисти пеят за победата над армейците.Всеизвестен е фактът,че и на купона след площада същата песен се е въртяла няколко пъти,изпята от всички футболисти и ръководство..

Интересен факт е също, че всички футболисти на Литекс, всяка година отбелязват с грандиозен купон знаменитата победа с 8:0 на 29 ноември 1998 година. Сред настроението против сливането на двата отбора се прокрадва идея да се направи мащабно шоу през 2048 година с името "50 години 8 на 0"...