(ВИДЕО) За Гинес: Ултраси прекъснаха тренировката на Ботев! Митов реши да хвърли кърпата

Николай Митов няма да остане в Ботев. Той постави уникален рекорд като престоя начело на тима около 2 часа. Треньорът бе представен малко преди 16.00 ч., а в 18.10 ч. вече обяви,ч е се маха. 

Причина за решението на специалиста е отношението на група фенове на Ботев. Те нахлуха след старта на заниманието и застрашително обградиха Николай Митов и помощника му мариян христоя. Явно стреснат и унизен - Митов се отскубна от ултрасите и на прибиране към съблекалните само промълви : Край, тръгвам си! Христов също се покри в съблекалните.

Президентът Ангел Палийски пък пробяга разстоянието от своя кабинет на базата в Коматево до насъбралите се фенове. . Заедно с него бе и тийм-мениджърът Асен Караславов.

Припомняме, че веднага след днешното представяне на специалиста група привърженици го призова да се маха и му обясни, че не е желан. Феновете го псуваха и обиждаха, дори му подариха синя метла с препоръката да се омете сам с нея.

На базата пък започнаха да пристигат автомобили на охранителна компания, докато бултрасите продължават дискусиите с президента Ангел Палийски.