ВИДЕО Вижте разголени снимки на Джени Суши! Точно тя ли ще държи морал на Пулев?

галерия:

Стефан МАРКОВ, Sporta.bg

Машината Кубрат Пулев попадна във водовъртежа на мощен скандал, след като си позволи да целуне по устата изненадващо репортерката Джени Суши след 27-ия си успех и първи в САЩ. Надарената мадама, която всъщност се казва Дженифър Равало, е известна като "Кралицата на голото суши" и основната й професия е нещо като шоу-готвачка. Иначе казано - готви сурова риба, а после я позиционира върху голите тела на дами със сластни извивки, за да надуе цената на сушито до небесата. 

Чернокосото миньонче често само се съблича дибидюс голо и баровци ядат от нея суши. Спортната журналистика й е нещо като хоби в регионална телевизия в Лас Вегас. 

Джени Суши е популярна с интервютата, които взима от бойци. Пред камерата тя винаги е разголена и формите й преливат от оскъдните одежди, които повече разкриват, отколкото да прикриват. Оглушителният й смях и предизвикателна визия със сигурност са печеливши за медията, в която е на хонорар.

Явно работодателите на Дженифър са съзрели идеална възможност да натрупат дивиденти в имиджов и финансов аспект от целувкагейт, която обиколи мълниеносно социалните мрежи. Те побързаха да стартират разследване и индиректно заплашиха Кобрата със съд. Нищо че самата журналистка първа пусна клипа в мрежата...

Суши първоначално мълчеше, а после изтри своя снимка с Пулев в Инстаграм. Междувпрочем, тя не е единствената красавица, която се натискаше за материал с българина. Далеч по-известната професионалистка Хелен Йее също интервюра нашето момче, а от видеото личеше същото свежарско поведение на Кобрата. Там обаче скандал не стана, защото телвизията, з акоято работи Хелен Йее е далеч по-голяма и няма нужда от евтин пиар.

Проверка на Sporta.bg показа, че видео с интервю на Джени с Кубрат в часовете преди боя му с Богдан Дину е налично в Туитъра на Кралицата на голото суши. В него държанието на репортерката пак е като на човек, който отлично познава българина. Накрая дори се стига до топла прегръдка...

Така тезата на Кобрата, че двамата са приятели и дори са празнували заедно в хотела успеха му на ринга над румънеца се потвърждават безапелационно.

Sporta.bg се постара да издири около дузина горещи снимки на Джени Суши. И от космоса си личи, че иде реч за жена със свободолюбиво поведение и уклон към голотата. Та, точно тя ли ще съди и морализаторства на гърба на Кобрата за една импулсивна целувка, минути след боя, който бе изпълнен с адреналин. Правете изводите си сами...

8.png