(ВИДЕО) Страховит бой между агитките в Пловдив с бомби и мачете

В малките часове на изминалата нощ е имало невъобразимо меле със стотици участници между агитките на Ботев и Локо. Караминьолът се е случил в квартал Прослав и е бил предварително уговорен. В екшъна са участвали 130 души, обявиха от полицията, има и десетки арестувани, има и пострадали автомобили от взривовете.

ЕТО КАКВО ОБЯСНЕНИЕ ЗА МЕЛЕТО СЕ ПОЯВИ НА ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА БОТЕВИСТИТЕ - БУЛТРАС. КЪМ СТАНОВИЩЕТО ИМ ИМА И ПРИКРЕПЕНО И ВИДЕО МАТЕРИАЛ:

Малко подробности за снощи. Разговор за среща без оръжия. Нашата група отива на мястото без оръжия, пляска с ръце в знак, че сме без оръжия, прави първа към буферите. От тяхна страна политат няколко бомби, сигнални ракети и коктейл Молотов. Масово хората им са въоражени с летви, а някои дори с мачетета. До физически сблъсък не се стига, просто с бомби е по-лесно. Въпреки снаражението не правят първа към нас с изключение на четирима човека, наковани до зъби, единият от които припада. Какво правят след като изхвърлиха всичките си бомби може да видите във видеото. От наша страна биват задържани около 50-60 човека. Жалки сте!