(ВИДЕО+СНИМКИ) Съперница на Николета Лозанова: С Роналдо се целувахме на срамни места

галерия:

48 часа бяха нужни на испанските медии, за да разгадаят името на знойната брюнетка, с която Кристиано Роналдо сподели ваканцията си в Ибиса. Звездата на Португалия палува на яхта от миналата седмица, като първите дни на ваканцията му бе заобиколен само от мъже.

В събота обаче на борда на луксозната лодка се появи пищна и тогава все още неизвестна мадама. Мистериозната полугола девойка бе щракната в сластни кадри с топ нападателя на Реал (Мадрид), на който софийската клюка приписва и близки отношения с нашенската силинконка Николета Лозанова.

4157168
Новата приятелка на Роналдо е испанският модел Ева Фернандес Онтаная.

"Беше супер, имаше много алкохол. Той танцуваше и беше страшно секси. Около полунощ почнахме да се целуваме, но няма да ви кажа на кои места, защото ще умрете от срам. Оставям го на въображението ви", заяви сексапилната испанка. 

Пред свои приятели тя била далеч по-подробна в описанието си на нощта с футболната звезда и споделила, че Кристиано бил жребец в леглото. 

Роналдо обаче вече приключи с ваканцията на Ибиса, тъй като в петък започва Европейското първенство по футбол във Франция.