(ВИДЕО+СНИМКИ) Фернандо Торес си глътна езика след брутален сблъсък! Откараха го в болница

галерия:

снимка: БГНЕС

Депортиво (Ла Коруня) и Атлетико (Мадрид) извъртяха 1:1 на "Риасор" в завързан мач от Ла Лига. Галисийците поведоха в началото на срещата след безумна грешка в отбраната на мадридчани, а "дюшекчиите" се докопаха до равен чрез чудесен гол на звездата Антоан Гризман.

Никой на стадиона обаче не мислеше за резултата след края на мача. Всички - от зрителите, през играчите, до служебните лица се интересуваха за състоянието на Фернандо Торес. Ветеранът и легенда на испанския и световен футбол бе потърпевш от брутално нарушение в 88-ата минута. Ел Ниньо (в превод Хлапето) скочи за една висока топка, а в това време в гръб му връхлетя защитник на Супер Депор. Сблъсъкът бе толкова жесток, че Торес полетя безпомощно към земята и си удари силно главата. 

4164000

Торес си глътна езика и изпадна в безсъзнание. Футболистите на двата тима моментално се струпаха около него, хващайки се за главите от гледката на безжизненото тяло на Хлапето. Медицимските лица се изстреляха на спринт към мястото и оказаха бърза помощ на Фернандо Торес. 

Играта бе спряна за доста време, докато пострадалият тежко играч на Атлетико М бъде качен на линейка. Торес бе откаран в болнижа в Ла Коруня, където медиците са се погрижили той да бъде стабилизиран.

Малко по-късно стана ясно, че нападателят е контактен, но му предстоят ред изследвания. Той ще остане в билница докато лекарите се уверят, че в безопасност, съобщиха от Атлетико (Мадрид).

От ръководството на клуба изказаха своите благодарности за множеството съобщения и подкрепата към Фернандо Торес от различни точки на земното кълбо.