ВИДЕО: Сашо Александров опита да нокаутира съдията Стефан Спасов

снимка: БТА

Левски разгроми Черно море с 4:0 в един от най-зрелищните мачове по българските терени през есента, но не прекрасните попадения на Дъстли Мюлдер и головете на Жоао Силва привлякоха най-много погледи на зрителите.

 

В последния мач на стадион „Георги Аспарухов" преди началото на ремонта се случи нещо рядко срещано на футболен двубой изобщо, дори в България, където любовта към съдиите е винаги ярко изразена.

 

В 74-ата минута Александър Александров повали на тревата откъсващия се сам срещу вратаря Кристовао Рамос и реферът Стефан Спасов отсъди дузпа в полза на Левски при резултат 3:0.

 

Александров изпадна в бяс, защото смяташе, че съприкосновението му с португалеца е нищожно и не заслужава толкова тежко наказание, но реши да изрази емоциите си прекалено експресивно.

 

Бранителят на Черно море се засили към съдията и безкомпромисно му направи бодичек, което накара арбитъра да се строполи на земята невярващ какво точно се случва. Естествено, последва директен червен картон за играча на „моряците", който така или иначе щеше да бъде изгонен, защото нарушението му срещу Рамос също заслужаваше директен червен картон (при положение, че беше отсъдена дузпа).

 

Избликът на чувства между Александров и Стефан Спасов буди смях, възмущение и удивление, че професионален футболист си позволи по такъв начин да демонстрира несъгласието си с рефера.

 

Представяме си какво щеше да направи Александров срещу Таско Тасков и помощниците му, ако беше играч на Ботев (Пловдив) срещу Лудогорец...

 

Ето видеото с любопитната ситуация, а под него са красивите попадения в срещата:

 


szólj hozzá: faul

 


szólj hozzá: ls-chm