(ВИДЕО) Рио Фърдинанд попиля словесно звезди на Юнайтед

Бившият легендарен защитник на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд е останал изключително разочарован от видеото, появило се вчера в интернет пространството, на което Пол Погба и Джеси Лингард танцуват в съблекалнята и показват новия начин да отпразнуват головете си.

"Видях видеото на момчетата, на което танцуват в съблекалнята. Винаги съм "за" забавата и тя да бъде показвана и на феновете в социалните мрежи, но не и когато си на 6-ото място във временното класиране във Висшата лига, не и когато си далеч от позицията, която ти осигурява участие в Шампионска лига. Те не са спечелили нищо все още, а докато това не се случи, не може да се забавляваш по този начин.

Ще се повторя, но да, одобрявам футболистите да се държат освободено, да се забавляват, да забавляват привържениците, дори съм на мнение, че едно от най-ценните качества на Погба е именно това, че е толкова освободен човек и не искам да му отнемам това... Моят съвет е да се опитат да стоят по-далече от радара, докато нямат истинска причина за такива забавления", коментира Рио.