(ВИДЕО) Разкриха защо Меси се радва странно след голове

В последната седмица Лионел Меси направи нещо, което изненада неговите фенове. След головете си срещу Тотнъм (4:2) и Валенсия (1:1) звездата на Барселона празнуваше по интересен и необичаен начин.

Преди това след свои попадение Меси винаги сочеше с двете си ръце към небето, пише блиц. Той отдавна беше разкрил, че това е жест към неговата баба, която първа го е завела да тренира футбол, но така и не успява да го види като професионален футболист, тъй като умира преди това.

В последните два мача Лео Меси сякаш забрави благодарностите към баба си и след гол се отправяше към най-близката телевизионна камера, започваше да клати главата и да я перва с двете си ръце, следват три въздушни целувки, а на края с пръсти показва 1, 2 и 3.

Феновете на аржентинеца, а и не само неговите, но и по целия свят, останаха учудени от действията му и се зачудиха какво означават. Всъщност жестовете са насочени към тримата синове на Меси – Тиего, Матео и Чиро. Така той им показва, че винаги мисли за тях и им посвещава отбелязания гол.