(ВИДЕО) Плачкото Любо Пенев с грозни нападки към тимовете от топ 6

Любослав Пенев вече почва сериозно да лази по нервите на неутралните футболни фенове. Чичовото не спира от 2 месеца да се оплаква и вечно някой му е виновен, ако ЦСКА не постигне задоволящващ го резултат. БФС и съдиите са дежурните грешници на Пенев, който отново нападна реферите на брифинг преди Вечното дерби с Левски утре. Този път обаче треньорът на "червените" атакува безочливо и отборите, конкуренти на ЦСКА в първата плейофна шестица. Той обяви, че доста клубове са в съюз с Лудогорец, но не назова имена. Нито даде доказателства. Ето какви ги наговори известния вече сред футболните фенове като Плачкото:

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО С БРИФИНГА НА ПЕНЕТ ТУК

Влизаме в мача с Левски като основен конкурент за титлата. Радваме се на добрите резултати, доволни сме и искаме да продължим в същата линия. Длъжни сме да се справим. Убеден съм, че ще имаме добър резултат. Винаги има “жертви” след мачовете, но ще се справим.

Не искам да хваля никой и да си слагаме излишно медали, но отборът играе добре. Повиши нивото, което ме радва. За кратко изградихме стил, който ще надграждаме. Отборът е с амбиция и настроение.

Теоретично сме длъжни да спечелим, практически също. Работим за да спечелим всички мачове. Никакво подценяване, както онзи ден в първите 15-20 минути. Подаръци не искам да се правят. Ако са по-добри, да спечелят. Но абсолютно никакви подаръци.

Един футболен мач има три знака. Гоним винаги победата. Не е невъзможно да се получи и друго, но не го мислим. Футболистите разбират, че отпускането не трябва да се повтаря - нито в началото, нито в средата, нито в края. Хубава загрявка, добри първи 45 минути, почивка и после втори добри 45 минути. Това е за всеки, който иска да е в ЦСКА.

Разчитам на абсолютно всички футболисти. Те са с договор и до последния ден трябва да си поемат задълженията”, каза Пенев, след което коментира назначението на Станислав Тодоров за главен съдия на утрешния двубой.

“Много закъсняхте с този въпрос. Онзи ден коменттора казва “дано основната тема не са съдиите”. Първото му изречение е това. Току-що бяхме изпълнили център. Какво повече да коментирам? Пишете смело, коментирайте! Или имате забрана? Дали ще пия шуменско?!Ако трябва ще го сменя с друго. Не искам да се занимавам със съдии и БФС, но няма да спра ако продължават по този начин. Тези пречат. Лошото и жалкото е, че го правят нарочно, с цел. Затова футболът е на доста ниско ниво - и клубен, и национален. Ще уточним какво ще пием - шуменско ли, софийско ли?

Първо трябва да ограничим действията на определени хора, които ръководят мачовете. Да знаят кога се показва и кога не картон. Съгласен съм да се показват, но критерият да е еднакъв. А сега критерият е различен. Има съдии, които се държат много нагло и арогантно, усмихват ти се тъничко и знаят, че няма да отсъстват от терените”, добави Пенев.

"Има тимове, които играят съюзено във вреда на ЦСКА, срещу нас, вие това го знаете, но чакате аз да го кажа, ок, няма проблем, казвам го директно", изцепи се Чичовото.