(ВИДЕО ОТ ПАРТИТО) Леката жена Джени Суши язди страстно приятел на Кобрата

Представящата се за изтормозена и сексуално застрашена Джени Суши се оказа изпечена измамница, която прави неистови опити да изкара долари. Доказателството за това идва безкомпромисно - чрез уникално видео, което преди малко видя бял свят. На клипът ясно се вижда как разхайтената репортерка язди и се натиска страстно на приятел на Кубрат Пулев. Всичко това става малко след победата на Кобрата над Богдан Дину - на партито, на което щабът на нашия боксьор празнува успехите на братя Пулеви.

На видеото се вижда, че Джени Суши с голямо удоволствие е възседнала със задните си части човека на Кобрата, клатейки се предизвикателно, а самият Кубрат е на 2 метра от ситуацията и бъбри с авери. Само можем да гадаем на какво още е способна лъжкинята Суши, но то е ясно...

Сега да видим как тя и маститата й адвокатка ще обяснят сълзите й на брифинга и опитът им да изкарат Джени онеправдана и засегната. От щаба на Кубрат Пулев обещаха, че клиповете тепърва предстоят, за да лъсне лекото поведение на Дженифър Ревало, както е истинското име на Кралицата на голото суши.

ГЛЕДАЙТЕ ПОТРЕСАВАЩОТО ВИДЕО С ЛЕКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ДЖЕНИ СУШИ ТУК