(ВИДЕО) Кубрат Пулев би английския на Стоичков и Бареков пред едрогърда журналистка

галерия:

Стефан МАРКОВ

Уникално интервю на английски език даде нашия Кубрат Пулев. Кобрата видимо се затруднява с езика на Шекспир, но му се налага да го ползва, колкото може, защото отдавна се готви в САЩ. А владението му на английски е на потресаващо ниско ниво. Като добавим и факта, че Пулев трябваше да говори пред микрофона на ослепително красивата и много надарена журналистка Хелен Йее, то шоуто бе голямо.

DUlNY2EV4AA7CXv.jpg

EqqGpVT.jpg

Медийната изява на българина бе във връзка с наблизаващия му мач срещу румънеца Богдан Дину. Срещата е в Калифорния, в легендарната зала "Хангар" на 23 март. Кубрат трябваше да разкаже пред красавицата как се готви за сблъсъка, какво обича да яде, къде предпочита да прекарва свободното си време и прочее. 

В много от случаите Пулев силно се притесняваше и не намираше удачните думи, за да се изрази. Така се стигна до меко казано комични грешки. На няколко пъти той смеси английски и български език, чиято симбиоза със сигурност е останала енигма за зрителите на US-канала.

_Q2N7vhq.jpg

1552902584zz.jpg

Думички като бетон и ниво, изречени на български и примесени с шаблони на английски могат да разсмеят аудиторията и да накарат други видни "полиглоти" като Христо Стоичков и Николай Бареков, да чакат на опашка...