(ВИДЕО) "Господарите" уловиха куп нередности около Конгреса

Добилото огромна популярност и имащо голямо доверие тв предаване "Господари на ефира" хвана куп шашми на Боби Михайлов и сие около проведения наскоро Конгрес на БФС. 

ЕТО КАКВО ПИШАТ ОТ ТВ ФОРМАТА:

Скъпи приятели, в петък се проведе осмият редовен конгрес на Българският футболен съюз за избиране на нов президент. Двама от претендентите за поста Любослав Пенев и Ивайло Дражев изненадващо не бяха допуснати в залата. И докато двамата се ядосваха отвън, вътре конгресът течеше с пълна сила.

Малко преди конгреса ви показахме, че има сериозни притеснения за прозрачността на вота, дали те се оправдаха проверява нашият репортер Дани Йорданов.

Той се срещна с делегати, които разказаха потресаващи неща около избора, бюлетините и начина, по който са проведени изборите.

Прословутите списъци с отбори, които имат право на глас, също не бяха предоставени, както беше обещано. Ние обаче се сдобихме с тях и открихме нередности.

Освен всичко това, в разгара на избора, журналистите трябваше да напуснат залата и да наблюдават избора на екран, който прекъсна излъчване. Делегатите пък бяха поканени на обяд.

След като Боби Михайлов беше преизбран, сигналът се възстанови и никой не видя нищо нередно в това. 

ВИЖТЕ ТУК КАК ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ПОДПУКАХА БФС