(ВИДЕО)Евтино театро! Батков се изживява още за бос: Феновете да подкрепят Тонев, иначе ще стане лошо!

снимка: Булфото

Евтин театър със стари и до болка втръснали актьори. Така може да се определи случващото се в Левски в последните 2 дни. Първо главният акционер (а всъщност кукла на конци на Делян Пеевски) Иво Тонев вчера заплаши "синя" България, че щял в понеделник да хвърли бялата кърпа и да се оттегли, ако феновете не му дадат безрезервна подкрепа. Как така собственик хвърля оставка и пред кого ще я подаде не стана ясно...

Днес пък се дочу, че и Георги Иванов-Гонзо щял да си събира багажа, макар че преди няколко дни се тупаше в гърдите, че догодина или прави Левски шампион или си тръгва.

Преди малко дойде ред и на бившия собственик Тодор Батков да скочи на амбразурата за борещият се незнайно за какво и срещу кого Иво Тонев. Адвокатът, който е пословичен с празните си приказки, от които нищо не следва - отново зареди шаблонни фрази в опит да получи малко медийно внимание. Явно Тодор още се изживява за шеф, защото си позволи да съветва феновете на Левски какво да правят и да мислят. Естествено - той не пропусна и да се ожали като обясни, че е много сърдит заради обидите, които е понесъл, а и затова, че из София все още има графити, които са меко казано нелицеприятни и се отнасят за неговата особа.

ЕТО И ВИДЕО С ДУМИТЕ НА БАТКОВ