(ВИДЕО) Ето как Зума напсува яко феновете на Локо и стана страшно

Напрежението в Локо (Пд) буквално може да се реже снож. От няколко седмици на Лаута е страшно. В последните дни обаче ситуацията ескалира и не е ясно какъв ще е завършека от нея. 

Между легендата на клуба Христо Бонев и феновете се води ожесточена война. Още преди доста години Зума бе отречен от голяма част от локомотивците, след като в скандално интервю призна, че огромна част от запалянковците на клуба са от циганските квартали под тепетата. През годините често е имало търкания между двете страни и обвинения, че Бонев само смуче кинти от Локо, без да дава нищо, лежейки на стари ларви.

В четвъртък се стигна дотам Зума да псува като каруцар феновете и то по време на брифинг, когато са включени десетки камери и записващи устройства. Вътре в залата за пресконференции имаше доста ултраси, които чуха какво изрече по техен адрес Христо Бонев.

Така на вчерашния мач Локо-Дунав(0:0) ответният удар на феновете на закъсня. Те опънаха грамаден транспарант, начовен именно срещу Зума, който гласеше: "Никой не е по-голям от Локомотив! Дори неговите легенди". Ясно послание срещу почетния президент, какъвто се води Бонев.

ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ, НА 18-А СЕКУНДА, КАК ЗУМА ПСУВА ФЕНОВЕТЕ!