(ВИДЕО) Домусчиев: Съдиите ще бутат Левски и ЦСКА

Босът на Лудогорец - Кирил Домусчиев отговори вчера на част от нападките, които му биват отправяни от грандовете Левски и ЦСКА. Според него въпросните тимове винаги търсят вината някъде извън техните клубове.

Домусчиев очаква, че все по-често ще се забелязва тенденциозно съдийство в полза на "сини" и "червени", тъй като реферите у нас са били поставени под огромно напрежение.

Благодетелят на "орлите" увери, че Тони Здравков ще остане начело на разградчани, докато се справя добре с работата си.

"Клубовете с претенции и по-голяма фенска маса, винаги търсят вината извън клуба. Домусчиев е виновен за всичко. Затова, че там е объркана селекцията, треньорът е объркал нещата и, че не се инвестира в развитието на клубовете. Искам да попитам колко пари са инвестирали в стадионите и тренировъчните си комплекси Левски, ЦСКА и държавният Берое? Къде точно са им проблемите? Колко пари са инвестирали за децата? Проблемите са им при тях самите. Така, че да си ги намерят! Нали гледахте вчерашния мач на Левски. Чист гол не зачетоха на Етър. Миналият мач каква дузпа дадоха на Левски?"

"Сега аз трябва ли да нападам Спас Русев и да го обвинявам за всичко, включително и за съдиите? Реферите ще започнат да свирят тенденциозно за Левски и ЦСКА, защото са поставени под натиск. Това мен не ме интересува, защото тази тема не е важна. За мен е важно отборът ми да играе добре и да има добра селекция. Доволен съм от работата на Тони Здравков с наличния потенциал, с който разполага. Докато се справя добре, ще бъде треньор", заяви Домусчиев предаването "Беновска пита" по Канал 3.