(ВИДЕО) Букарев изчетка Спас Русев: Пак си вярваме

Помощник-треньорът на Левски Асен Букарев заяви, че отношенията му със собственика на "сините" Спас Русев отново са перфектни и не би се върнал на предишния пост, който заемаше на "Герена".

Той похвали и работата на новия старши треньор на отбора Славиша Стоянович, като не пожела да коментира бившия наставник на тима Делио Роси.

"Всички левскари и цялата общност са много обнадеждени. Все пак летвата е вдигната високо и от нас зависи да я държим там. Не искам да коментирам Делио Роси. Работата със Славиша Стоянович е перфектна. Прекрасен човек в личен план и много добър специалист.

Няма смисъл да коментираме селекцията. Ще видим в бъдеще дали тя е успешна. Ние сме доволни, имаме много добри играчи, които се стараят максимално.

Промени се това, че сега съм на друга длъжност. На терена съм, където мога да бъда много по-ефективен и ефикасен. Дали е имало някакво неразбирателство или скандал между мен и Спас Русев? Нека тези неща да ги коментира собственикът, ако има желание. В момента се разбираме чудесно и мисля, че и двамата разбрахме, че много от нещата, които са се случвали в клуба е можело да бъдат по друг начин. Аз имах своите причини да си тръгна. Доверието отново присъства, всичко е нормално и Левски ще върви по същия успешен начин. Доколкото позицията, на която бях преди - тя вече е в миналото.

Все още не мислим за мача с ЦСКА. Гледаме мач за мач, стъпка по стъпка. Левски винаги мисли за шампионската титла. Искаме да останем с хладни глави, да сме здраво стъпили на земята и да не слагаме тигана преди да сме уловили рибата. Има още много мачове, така че няма смисъл да мислим за нещо толкова далечно. Имаме много работа за вършене. Конкуренцията е голяма в първенство, интрига има и ще бъде интересно. Другите отбори не искам да ги коментирам, не ме учудва формата на Лудогорец", заяви Букарев в интервю за "Канал 3".