(ВИДЕО) Ботев даде старт на съдбовната кампания "Кауза Колежа"!

Подетата от обединените фенове на Ботев кампания "Кауза Колежа" бе представена пред обществеността днес на специална пресконференция. Заедно пред журналистите се появиха президентът на "канарчетата" Ангел Палийски, представителят на Сдружение "ПФК Ботев Пловдив" Божидар Божилов, Асен Пиронков от името на обединени фракции BULTRAS и членовете на Клуба на привържениците, от който идва инициативата на кампанията, Атанас Стафунски и Михаил Манолов. Последните двама представиха идеите на "Кауза Колежа". 

Целта на кампанията е да събере в Клуба на привържениците възможно повече ботевисти, а мащабната членска маса да послужи като гарант за големия интерес към довършването на стадион "Христо Ботев", който бе срутен и недостроен. В момента Ботев домакинства на базата си в Коматево. Голямата болка на привържениците на най-стария български клуб е, че не са в своя дом. 

Годишният членски внос за участие в организацията ще бъде в размер на 24 лв., а желаещите да се присъединят към "Кауза Колежа" могат да направят това от утре /19.03/ по следния начин:

- На място чрез записване на място в магазина на Клуба на привържениците на ул. "Нестор Иванов" 1, в кв. Кичук Париж

- С превод по банков път по следната сметка:

IBAN: BG72UNCR70001522540553

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Сдружение КПБП

- Чрез опцията paypal@kpbp.bg