(ВИДЕО) Australian Open със специална видео визитка на Гришо

Чувството на всеки Australian Open е като за ново начало. Така че Григор Димитров, който определя себе си като играч, който винаги е бил дисциплиниран, се надява на летящ старт в Мелбърн.

Във видео визитката на Григор Димитров са включени кадри от вълнуващия му осминафинален сблъсък миналия сезон с Ник Кирьос, който бе сред шедьоврите на турнира. Българинът надделя със 7:6(3), 7:6(4), 4:6, 7:6(4) и постигна третата си победа в четвъртия двубой срещу този съперник, от когото малко по-рано бе загубил полуфинала в Бризбън.

“Вълнувам се, всяка година се вълнувам. Винаги е специално усещането, когато идвам в Мелбърн. Всеки път е ново начало. Винаги съм се гордеел, че работя много и имам дисциплина за много неща, което наистина помага. Трябва да си непоколебим по всеки един възможен начин”, казва Димитров във видеото, където има и малко кадри от четвъртфиналния му мач с Кайл Едмънд, загубен от първата ни ракета.

Григор Димитров ще бъде поставен под номер 20 на Australian Open 2019, започващ на 14 януари. Той има да защитава 360 точки от стигнатия четвъртфинал миналата година, където именно Едмънд го спря.

Димитров вече е в Мелбърн, след като отказа участие в демото FAST4

Вижте как организаторите представиха първата ни ракета