Венци Стефанов купи комплект номер 1 от юбилейните значки на Славия

снимка: pfcslavia.com

Венцеслав Стефанов купи комплект № 1 от луксозната колекция значки, посветени на стогодишния юбилей на Славия.

 

Президентът на клуба плати 1000 лв. за уникалната колекция, в която значките не само са гравирани с най-престижния № 1, но и са и с 4 повече от останалите 49 комплекта на лимитираната серия.

 

За разлика от другите комплекти, които струват по 100 лв. и съдържат по 5 значки (по две двуслойни - голяма и малка - на базата на първата емблема на Славия и юбилейното лого, и една класическа значка на клуба), сет № 1 съдържа още голяма и малка реплика на "плетеницата" и две еднослойни юбилейни емблеми от бял и жълт метал.

 

Половината от комплектите вече са запазени, а останалите се пускат в продажба от 3 септември 2012 г (петък) в магазина на Българския национален фенклуб на ул. "Бяло море" № 2 в София (срещу входа на болницата ИСУЛ).

 

Цялата печалба от реализацията на лимитираната серия ще подпомогне издателската дейност на Обществения комитет "100 години Славия".

 

Значките са произведени от "Булпинс". Компанията № 1 у нас в бранша е собственост на слависта Велизар Цоков, член на Изпълнителното бюро на комитета "100 години Славия" и автор на юбилейната емблема на Славия.