Венци Стефанов: Цяла седмица заплашваха Златков

снимка: SPORTA.BG

Собственикът на Славия Венцислав Стефанов остана доволен от победата на тима над Миньор с 2:1 и за пореден път намекна, че „белите" са ощетявани.

 

"Хареса ми, че момчетата се бориха от първата до последната минута. Имахме много повече положения. Убеден съм, че Миньор изобщо не са вкарали нормален гол. Ще го гледате и ще видите.

 

Случват се грешки, но лошото е, че се винаги се случват в наш ущърб. Цяла седмица слушах глупости, че тук едва ли не са у дома си, идват вкарват 3-4 гола и си заминават. Мечтите са безплатни", заяви Стефанов.

 

Шефът на Славия обяви, че защитникът Даниел Златков е получавал заплахи в седмицата преди срещата.

 

"Нещото, което ме притеснява е, че са заплашвали Даниел Златков. Това е нещо некоректно и не би трябвало да се случва.

 

Тези хора би трябвало да си носят последствията. Златков не знае кой го е заплашвал, но вижте из сайтовете, лично са му се обаждали и на него. Потърсете и ще видите, че многократно са го заплашвали и са му говорили какви ли не глупости. Цяла седмица за него се пишеха всевъзможни неща.

 

Момчето иска да работи, да се труди и да играе нормално и свободно. Златков е коректен и смятам и съвсем заслужено им е отговорил.

 

Билетите на мачовете им в Перник бяха по 8 лева. Като се има предвид какво е Перник и какво е София, аз трябваше да направя билетите по 18 лева", сподели Венци Стефанов в типичния си стил.