Венци плю по Лудогорец: Сега сте най-мразени с тези бразилци!

снимка: Булфото

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов скочи в атака срещу Лудогорец и собственика на "орлите" Кирил Домусчиев. Босът на най-стария столичен клуб не е доволен от късния час на срещата между Славия и българския шампион, която "белите" загубиха с 0:4.

"Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е? В Европа се играе в 15 часа, в 16 часа, а ние тук… И защо не пишете тези неща? Да не сте роби някакви? Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионската лига", нападна Венци на пресконференция в Пресклуб "България".

Той е сигурен, че ЦСКА или Левски съвсем скоро ще спрат разградчани към нова титла в първенството.

"Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, убеден съм. В момента Лудогорец има най-силния отбор, веднага след него е ЦСКА. През следващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец.

Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните успехи и съм ходил на мачовете. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции", разкритикува политиката на разградчани Венци Стефанов.

"Фенове пускат слухове, че клубът се продава. Това не е вярно. Ако се намери човек, който да вземе Славия за по-добро, ще говоря с моите колеги и съм готов да отстъпя клуба. Славия няма да изпадне от "А" група. И то баш по мое време. Няма да стане", убеден е босът на "белите".