Венци: "Канарчетата" ще плащат като попове, Ботев и Славия са като Фолксваген и Ферари

снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново попадна в полезрението на българския футболен запалянко, след като закова цена от 20 лв. за билетите срещу Ботев (Пловдив). Двата тима играят втори полуфинален мач на националния стадион "Васил Левски" на 24 април (вторник), след като първата среща в Коматево приключи с победа 2:1 за "жълто-черните".

"Няма какво да ми говорите за реципрочност. В Коматево изобщо не бива да се играят мачове нито за Купа, нито за първенство. Тези така наречени бултраси са страшна напаст. Цял мач плюха нашия щаб и играчи, сега ще си платят като попове за свършеното. Отсега ви казвам - на националния стадион ще има засилена охрана и няма да си разиграват коня, както в Коматево. Не ни е страх - колкото искат да идват от Пловдив, но всеки ще трябва да извади по 20 лева", коментира босът на "белите" пред Plovdiv-Press. 

"Няма да има никакви ексцесии, взел съм мерки. Ще наемем много охрана и полиция. Вижте, да ми сравнявате Коматево с националния стадион и ботевистите със славистите - все едно ми сравнявате Фолксваген с Ферари. Феновете на Славия също ще влизат срещу 20 лева. Не подлежи на коментар", отсече Венцеслав Стефанов.