Велизар Димитров вижда светлина в тунела за ЦСКА

снимка: Булфото
Един от най-добрите футболисти на ЦСКА през новия век Велизар Димитров заяви, че е оптимист за бъдещето на бившия си клуб.
 
Халфът бе в България за контролата между "червените" и Металург (Донецк), като бе с основен принос за организирането на срещата и остана доволен от видяното на стадион "Българска Армия".

"Беше много приятно. Изключителна  атмосфера имаше. Дано да се случват повече такива празници, а се получи и мач с много голове. Мисля че феновете останаха доволни. Това са неща, които никога няма да се забравят. Българският футбол и отборът ни има нужда от такива празници. Такива неща трябва да се случват по-често. Това преди всичко беше една контролна игра, не мисля че и двата отбора играха на 100%. ЦСКА си има прекрасен треньор, колективът е добър. Има светлина тунела", заяви Димитров пред bTV.
 
"От ЦСКА ме потърсиха с молба, ако е възможно да организирам такъв мач. Всичко стана много бързо. Единственото условие на Металург беше да се състои в неделя, а не в събота", добави той.
 
"Абсолютно невъзможно е Жуниор Мораеш да дойде в ЦСКА. Съжалявам, че трябва да разочаровам феновете. За него имаше две много силни оферти, в момента има оферта и от бразилски отбор. Говорим за изключително солидни цифри", каза още бившият национал.
 
Той говори и за предстоящия си бенефис, но заяви, че все още няма нищо конкретно.
 
"Мислели сме по въпроса. Има стратегия и концепция за бенефис, когато стане - медиите ще разберат", заключи Велизар Димитров.