Велизар: ЦСКА ще атакува титлата, Каранга остава

Главният скаут в ЦСКА - Велизар Димитров, сподели своето мнение за ситуацията в "червения" лагер и плановете на столичани за лятна селекция. Бившият национал е сигурен, че "армейците" ще се подготвят достатъчно добре за атака на титлата през следващата кампания.

"Тежката работа тепърва предстои с оглед преговорите с играчите. Цяла пролет къде ли не ходихме, какво ли не гледахме. Има набелязани играчи. Всичко зависи от това кои футболисти ще бъдат продадени или освободени. Не искаме да се разделяме с играчи на всяка цена или защото дават някакви пари. Имаме амбиции за следващата година да атакуваме шампионската титла. Мисля, че ще бъдем по-добри догодина. Това, което е гледано, е харесано и се преговаря", обяви Димитров, след което говори по темата "Каранга".

"Нормално е да има интерес към Каранга. Той направи фурор и е нормално да го искат редица отбори. Но няма да бъде продаван на всяка цена. А единствено оферти, които си заслужава, ще бъдат приети. Вие знаете как работи Гриша Ганчев - никого не е спрял. Напротив. На определената цена няма никакъв проблем да си тръгне", обобщи главният скаут на "червените", който е сигурен, че тимът ще се подготви добре за атака на титлата през следващия сезон.

"Убеден съм, че ще се подготвим да атакуваме титлата. Тази година малко не ни достигна. Ако с една дума ме питате дали тази година бе провал - "да", завърши Димитров.