Великият Малдини пожела: Дано скоро има още един Стоичков!

снимка: Guliver/Getty Images

Легендата на Милан и италианския национален отбор Паоло Малдини бе една от най-големите звезди, уважили юбилейния шоу мач на Христо Стоичков на Националния стадион „Васил Левски“.

След като преди самото начало на грандиозното събитие знаменитият защитник с усмивка заяви, че обикновено печели мачовете си срещу Камата и обича да му напомня този факт, след края на срещата бе не по-малко ведър, но вече с една загуба на сметката си.

Отборът на Стоичков спечели с 4:1 срещу сборния състав на световните футболни величия, като четвъртото попадение реализира именно Модерния ляв.

„Беше прекрасно да играем пред толкова много хора на пълен стадион. Отдадохме дължимото на един голям шампион, какъвто е Христо. Получи се голям празник, невероятно е как голяма легенда като Стоичков и футболът могат да накарат хората да мечтаят.

За първи път губя срещу Ицо, а аз не обичам да губя, но днес си заслужаваше. Не се видяхме след мача, но видях, че е щастлив, което е нормално, защото отбеляза гол. Пожелавам му животът му да е все така хубав, както е досега, а на всички фенове пожелавам скоро да има още един Стоичков“, заяви Малдини пред bTV.