Варненска агитка намери цаката на адския аквариум на Домусчиев (ФОТОФАКТ)

галерия:

Феновете на Черно море сториха нещо, което набира бързо популярност и среща одобрението на всички агитки из България, научи Sporta.bg. На днешния мач срещу Лудогорец във Варна запалянковците на "моряците" намериха цаката на т.нар във фенския фолклор "аквариум" на стадиона в Разград.

Става дума за клетката за гостуващи привърженици. А тя е меко казано ужасяващо съоръжение. Хората там се чустват като в затвор, а не на футболен мач. Причината е, че секторът е отделен с плексигласт и не се чува нищо, има множество железа, които препятстват видимостта, а тоалетните са недостижим лукс.

Ето защо варненските фенове на Морето решиха да бойкотират срещата и да не си дават напразно парите за билети. Вместо да се вкарват в адски мъки - те изгледаха мача от намиращия се в непосредствена близсот до "Лудогорец Арена" баир. 

Изгледът към случващото се на терена от въпросното място е в пъти по-добър от това, което им с епредлага на стадиона. Невероятно, но факт.

Така запалянковците на Черно море хем си спестиха средства, хем си осигуриха по-качествен двучасов престой в Разград. 

Дано изживяващият се като последна инстанция във футболните въпроси бос на Лудогорец Кирил Домусчиев се сети какво глупост е сторил с този сектор и да го промени. Иначе рискува случилото се днес да се превърне в рецидив и българските фенове, гастролиращи в разград да му се подиграват.

4165325