Ван Гаал ще сърба 10-годишно българско вино

снимка: БГНЕС/EPA

Наскоро българският официален фен клуб на "Манчестър Юнайтед" се завърна от специална екскурзия по повод провелия се на 1 май футболен двубой между "Манчестър Юнайтед" и "Лестър", завършил с равни 1:1.

По време на престоя си в Англия, в рамките на великденските и майските празници, членовете на фен клуба подариха на треньора на червените дяволи Луис ван Гаал бутилка 10-годишно българско вино. Освен че станаха преки свидетели на оспорваното дерби, българските фенове имаха възможността да си направят и снимки с по-голямата част от английския отбор. Те успяха да се срещнат лично и с помощник-треньора на "Манчестър Юнайтед" – Райън Гигс.

Той уреди българските последователи на "червените дяволи" да посетят известния му ресторант – George's, където дълго се чака, за да имаш успех с резервациите. Благодарение на престоя си в Англия, официалният фен клуб на "Манчестър Юнайтед" успя да заздрави контактите си с любимия клубен отбор и да начертае интересни планове.

Коментираха се възможности за посещение на звезди от тийма на "червените дяволи" в България, както други съвместни инициативи. От есента ще се организират още екскурзии, свързани с посещения на мачове на "Манчестър Юнайтед", пише Стандарт.