Валенсия няма да подцени Лудогорец

снимка: БТА

Наставникът на Валенсия Хуан Антонио Пици призова феновете на тима да подкрепят футболистите в реванша от осминафиналите в турнира Лига Европа срещу Лудогорец, защото нищо не е решено в сблъсъка между двата тима.

Въпреки че „прилепите“ си осигуриха повече от комфортен аванс от 3:0 след първия двубой, Пици е категоричен, че няма да допусне подценяване и няма да съхранява силите на нито един играч.

Според Пици историята помни достатъчно примери, при които дори толкова сериозен аванс не е бил достатъчен за краен успех, така че Лудогорец не бива да бъде отписван преди реванша на стадион „Местая“.

„Нашата цел е да спечелим турнира и първо трябва да елиминираме Лудогорец. Нищо не е решено, докато и вторият мач не свърши – няма да сме първите, които отпадат след такъв резултат в първата среща, така че със сигурност няма да подценим реванша.

Не виждам защо Лудогорец да е по-слаб отбор от този, който срещнахме на „Васил Левски“, така че се готвим за истинска битка. Призовавам феновете да ни подкрепят, защото ще имаме нужда от тяхната помощ във всички оставащи мачове до края на сезона“, завърши Пици.