В Шалке уверени, че Реал може да бъде надвит

снимка: БТА/AP

Защитникът на Шалке 04 /Германия/ Бенедикт Хьоведес изрази увереност, че неговият отбор има сили да победи Реал /Мадрид/ на осминафиналите на Шампионската лига по футбол.

В същото време Бенедикт Хьоведес, който е световен шампион с германския национален отбор от Мондиал-2014 в Бразилия, подчерта, че мадридският клуб е един от най-силните отбори в света.

"Помним, че през миналата година Реал добре ни наби, каза защитникът. Реал е един от най-силните отбори в света, но е възможно да бъде победен. Ние ще направим всичко възможно за това".

Бившият легендарен нападател на Реал /Мадрид/ и понастоящем директор на клуба Емилио Бутрагеньо така коментира жребия на Реал /Мадрид/ с Шалке 04 /Германия/ на осминафиналите на Шампионската лига по футбол: "Ние сме умерени оптимисти. Имаме опита от миналата година /победа с 3:1 в Мадрид и с 6:1 като гост на Шалке - бел. на пр./, един много добър опит.

Но със сигурност този път нещата ще бъдат много по-различни. Те са много смел отбор и могат да разчитат на своята много вярна публка през всичките 90 минути. Ние ще се опитаме да постигнем добър резултат в Германия, за да приключим нещата в Мадрид".