В САЩ отписват възможността Джерард да се завърне в Ливърпул през зимата

Комисарят на американската Мейджър Лийг Сокър Дон Гарбър настоя, че евентуално завръщане на Стивън Джерард в Ливърпул през януари не подлежи на обсъждане.

Халфът на Лос Анджелис Галакси със сигурност ще пристигне на "Анфийлд", за да поддържа форма с любимия си клуб, докато в Америка отборите почиват. 

Въпреки това Гарбър смята, че няма шанс легендата на мърсисайдци  да запише още няколко мача с екипа на английския клуб, така както в миналото се случи с Дейвид Бекъм, който игра за Милан, както и Тиери Анри, който се върна в любимия Арсенал.

На пресконференция днес комисарят сподели: Не мисля, че Джерард ще се върне, не съм чувал някой да коментира тази възможност.

"Преди такива трансфери се случваха, но сега е различно. Според мен няма да видим повече такива трансфери в нашата лига на играчите от световно ниво. За последно това се случи преди няколко години.

Дейвид Бекъм знае, че това не се хареса особено много в МЛС, но въпреки това замина за Милано. Тогава хората се възпротивиха. "Какво? Той играе в два отбора? И вие очаквате да футболът да стане още по-известен в Америка. Това няма как да стане.", сподели Гарбър пред журналисти.