В Локо (Сф) чакат Гъргоров и Старокин

снимка: Булфото

Спортният директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев заяви, че вероятността Антон Карачанаков да подсили тима става все по-малка. Бившият футболист на ЦСКА продължава да си търси отбор в чужбина, след като вариантът да заиграе в полската "Екстракласа" пропадна.

"Имаме една седмица все пак да привлечем някой нов играч. Карачанаков обаче се отдалечава. Чакаме развитие около Емил Гъргоров и Орлин Старокин. На тях разчитаме най-много. Имаме и други варианти, но ще видим как ще се развият нещата с въпросните играчи.

За привличането на чужденци няма време. По-сериозна селекция ще правим евентуално през лятото", каза шефът на "червено-черните". "Доволни сме от подготовката. Играхме контроли срещу добри отбори.

Всичко върви нормално. Имахме някои проблеми с контузии и болни, но се надяваме за първия мач с Локомотив (Пловдив) за купата всичко да е наред. Започваме да мислим за този двубой. За мен обаче нищо няма да се реши в първата среща", добави Добрев.

"Трябва да задържим нивото си през пролетта. Искаме да отстраним Локомотив (Пловдив). Ще се борим и на двата фронта. Ще е трудно и тежко", завърши спортният директор на столичните "железничари".