В Гърция подпукаха най-голямото разочарование Митко Бербатов

снимка: PAOK FC

Димитър Бербатов бе подпукан здраво и от медиите в Гърция. Доскоро заради слабите си изяви с екипа на ПАОК той бе подлаган на критики повече от феновете. Сега обаче авторитетното издание "Имерисия" го нападна. 

То прави рекапитулация на завършващия сезон в местната Суперлига и изброява кои са играчите, които са дошли с големи очаквания, но са разочаровали с изявите си. И сред тях е българският нападател. 

"Бербатов изигра повече от половината сезон с екипа на ПАОК, а като идваше мнозина се чудеха дали вече не е футболен ветеран. Най-накрая решението дойде от само себе си. А то е, че българинът беше най-осезаемото име в селекцията на "черно-белите", но и най-разочароващият им летен трансфер", пише в материала за българина. 

В момента бившият капитан на националния отбор е контузен и все още не е ясно кога ще бъде на линия за тима си. До края на редовния сезон в Гърция остават още само три мача, но почти 100% е сигурно, че ПАОК ще играе плейоф за място в Шампионската лига, което означава още шест допълнителни мача за Бербо с черно-белия екип.