В Берое: Искаме Лига Европа, ще борим Левски за тройката

снимка: beroe.bg

Спортният директор на Берое Валентин Грудев даде кратко интервю пред "Тема Спорт". Шефът на заралии говори за новото попълнение Рубен Бригидо и неговото привличане под Аязмото. Грудев сподели и очакванията си за пролетния дял и каква е голямата цел пред тима. 

"Амбицията на спортно-техническото ръководство, говоря в мое лице и това на треньорите, е на първо време класиране в първата шестица. Следващата задача е задължително да се преборим за място в Лига Европа", сподели Грудев.

"Не е нещо непостижимо да преборим Левски за третото място. Но нека гледаме поетапно на задачите си. Първо ни чакат още шест мача за приключване на първия дял от шампионата и после ще гоним другите цели. Смятам, че Берое има сили за тройката и на всеки от лидерите ще му е трудно срещу нас", заяви шефът на заралии. 

"Наблюдавахме Бригидо в няколко мача на живо, след като ни беше препоръчан. Гледахме го преди Нова година в срещи от кипърското първенство. Имахме наблюдение и от български играчи в кипърския шампионат, които изказаха добро мнение за него. Така че сме запознати отлично с неговите качества и смятаме, че той е човекът, който на този етап ни е нужен", сподели Валентин Грудев.