Уволниха треньора и приятел на Бербо

Рене Мюленстийн бе уволнен днес от босовете на Керала Бластърс. Холандският специалист вече не е наставник на индийския клуб, а това бе оповестено в нарочно комюнике в сайта на "жълтите". 

В декларацията се посочва, че до решението за раздялата с Мюленстийн се стига заради поредицата слаби резултати. До момента през сезона Керала има само 1 победа в 7 кръга и е в дъното на класирането.

Това изобщо не отговаря на целите на клуба, който афишира апетити за титла и привличането на Димитър Бербатов го доказа. Нито Митко, нито Мюленстийн обаче оправдаха очакванията. Българинът е тотално ялов и няма гол, за капак се и контузи и вече месец е аут от терена.

За отбелязване е, че Бербо се нави да заиграе в Индия, след като на няколко пъти разговаря с Рене Мюленстийн. Холандецът и в миналото работеше с б;лагоевградчанина - във Фулъм. Двамата са и близки приятели и това наклони везните и Бербатов подписа с Керала.

Не е ясно в какво настроение ще бъде звездата на Бластърс заради отстраняването на неговия авер и треньор. Едно е сигурно - Бербо ще изтрае още 3 месеца в клуба, ще касира 1 милион евро по договор и после ще си бие камшика от азиатската страна.