Уволненият Игор Тудор си върна на Бербо - оплю го завоалирано!

снимка: PAOK FC

Бившият вече треньор на Димитър Бербатов Игор Тудор си върна на благоевградчанина. Хърватският специалист беше в перманентна война съз звездата на ПАОК и двамата хич не се обичаха, за което Sporta.bg писа пръв.

"Много уважавам Бербатов като футболист и той определено е един от най-добрите на поста си в последните 15-20 години. Чувствам, че той е един добър човек, с когото обаче понякога се работи прекалено трудно", заяви недотам дипломатично Тудор

Хърватинът даде интервю през изданието Sportdog.gr. и пробва да замаже скандалите в ПАОК: 

"Имаше доста лъжи за отношенията ни, които бяха разпространени от медиите, които се опитваха да действат като треньори в ПАОК. Истината е, че Бербатов раздвижи нещата в отбора в една или друга посока.

През цялото време мислех, че той може да даде нещо допълнително на отбора. Направих, каквото можах, за да го постигна, но понякога ставаше, понякога не. За съжаление, всяко нещо си има граници, а трябва и другата страна да ти отговори.

В интерес на истината, той беше преследван и от много контузии, което нямаше как да му помогне. В крайна сметка, трябва да третираш еднакво всичките си играчи, иначе губиш уважението на всички", казва още Тудор, с което намеква, че Бербо се държи в Солун като примадона.