Унижиха Наско Узунов и треньора на Локо на исторически брифинг в Пловдив

На жестоко унижение бяха подложени административният директор на Локо (Пд) Наско Узунов и треньорът на "смърфовете" Петър Пашев, предаде репортер на Sporta.bg, който е специален наш пратеник под тепетата и ще отразява всичко преди, по време и след Битката за Пловдив.

Двамата бяха представителите на "черно-белите" на историческия общ брифинг в Община Пловдив, който щабовете на Локо И Ботев дадоха преди дербито в събота. Подобна инициатива се прави за пръв път. Досега пресконференциите преди Битката за Пловдив винаги са били на стадионите.

На брифинга в Общината дойде дори кметът на Пловдив - Иван Тотев. На мястото пристигнаха още зам.-кметът по спортните въпроси под тепетата Георги Титюков и Петър Зехтински, който също работи за спорта във втория по големина град.

Изсипаха се и една камара журналисти - пишещи братя, репортери от телевизии, радиа и над 10 камери. Повече от 40 човека едва с епобраха в залата.

След кратки встъпителни думи на участниците в пресконференцията - дойде ред за въпроси към треньорите на Ботев и Локо - съответно Николай Костов и Петър Пашев. Питания към наставника на "канарчетата" имаше. Той разкри, че Ботев се готви на пълни обороти и чака срещата, за да зарадва феновете. Той призна, че се вълнува, защото за сефте ще участва в този голям мач.

"Не очаквайте много от двата тима, защото в такъв сблъсък има напрежение. И Ботев и Локо сме на последните места, но до зона Европа ни делят само 10 точки и ако някой стартира с победа в събота - може накрая да се озове в евротурнирите", заяви специалистът.

След като Костов приключи изказванията си - микрофоните бяха насочени към Наско Узунов и Петър Пашев. Нарочно или не обаче - въпроси към хората от Локо (Пд) липсваха. След конфузната тишина - последва закриване на брифинга.

Така - вместо да чуят подробности за това как се готвят любимците им - феновете на Локо останаха в неведение. С изключение на заучените фрази, които Пашев и Узунов казаха в началото - без да бъдат питани, а по етикет за откиване на пресконференцията.